ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

  1. Αρχική
  2. ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Eco Carpet, εδώ και 40 χρόνια, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στον χώρο του χαλιού και της μοκέτας, από την κατασκευή μέχρι και την συντήρησή τους.

 

Αξιοποιώντας την εξειδικευμένη γνώση μας, αλλά και την πολύτιμη εμπειρία μας είμαστε δίπλα σας, και στην φροντίδα των χαλιών και των μοκετών σας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού υψηλών προδιαγραφών.

 

Με γνώμονα τον άριστο καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας, ακολουθούμε μία συγκεκριμένη διαδικασία 8 βημάτων.

 

1ο Βήμα - Παραλαβή


Η παραλαβή των χαλιών – μοκετών από τον προσωπικό σας χώρο είναι μία δωρεάν παροχή της Eco Carpet, κατά την οποία έμπειροι συνεργάτες μας, τηρώντας όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, θα μεταβούν στον χώρο σας και εφόσον καταγράψουν υπεύθυνα τα χαλιά σας, θα τα παραλάβουν για τον καθαρισμό τους. 

 

 
2ο Βήμα - Τίναγμα
 
Εν συνέχεια τα χαλιά ή οι μοκέτες σας μεταφέρονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, όπου θα ακολουθήσει η διαδικασία του τινάγματος. 
Είναι πολύ σημαντικό, πριν από οποιαδήποτε διαδικασία καθαρισμού, να απομακρυνθούν από το χαλί οποιαδήποτε σωματίδια συσσωρεύτηκαν κατά την διάρκεια της χειμερινής χρήσης, όπως σκόνη χνούδι και άλλα.
 

                   

   
 
3ο Βήμα – Μεταποίηση (εφόσον είναι επιθυμητή)
 
Στο στάδιο αυτό παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες μεταποίησης, εφόσον είναι επιθυμητές από εσάς. 
Εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα μεταποιήσουν τις μοκέτες ή τα χαλιά σας, θα αντικαταστήσουν το τυχόν, φθαρμένο ρέλι τους και θα προβούν στην  αποκατάσταση φθοράς που ίσως παρουσιάζουν τα χάλια ή οι μοκέτες σας, όπου είναι εφικτό αυτό να πραγματοποιηθεί.
                        
   
 

4ο Βήμα - Καθαρισμός

 

Στην συνέχεια, η ομάδα καθαρισμού της Eco Carpet, με τις πλέον σύγχρονες πλυστικές μηχανές θα πλύνει, θα ξεβγάλει και θα απολυμάνει σε βάθος το χαλί ή τη μοκέτα σας, επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα πλυσίματος ανάλογα με τον τύπο και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χαλιού σας. 

 

                   

   
 

5ο Βήμα – Άπλωμα & Στέγνωμα

 

Αφού ολοκληρωθεί ο καθαρισμός, τα χαλιά σας θα απλωθούν στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις μας, όπου για τις επόμενες 2 έως 4 ημέρες θα «ξεκουραστούν» και θα «ανασάνουν» φυσικά, προστατευμένα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Κατόπιν θα παραμείνουν στον χώρο για όσο διάστημα απαιτηθεί, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, ώστε να εξασφαλιστεί το σωστό στέγνωμά τους.

 

                   

   
6ο Βήμα – Συσκευασία
Η διαδικασία της συσκευασίας γίνεται με επισταμένη επιμέλεια, στο πλέον σύγχρονο συσκευαστήριο μας, όπου το χαλί σας θα «χτενιστεί», ώστε να ανασηκωθεί το πέλος του, και αφού μετρηθούν με ακρίβεια οι διαστάσεις του θα συσκευαστεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, ώστε να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση. 
 
 
 

7ο Βήμα – Φύλαξη (εφόσον είναι επιθυμητή)

 

Μετά την υπεύθυνη ολοκλήρωση όλων των σταδίων καθαρισμού, και εφόσον το επιθυμείτε, τα χαλιά σας θα αποθηκευτούν στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας,  όπου και φυλάσσονται μέρα – νύχτα από φύλακα, μέχρι τη στιγμή που θα επιλέξετε να επιστρέψουν στα χέρια σας, ενώ παράλληλα η εταιρεία μας έχει φροντίσει και για την κάλυψη τους από μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία.

                      
   
 

8ο Βήμα – Παράδοση

 

Η παράδοση των χαλιών – μοκετών στον προσωπικό σας χώρο γίνεται δωρεάν, κατά την οποία οι έμπειροι συνεργάτες μας, τηρώντας και πάλι όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής, θα μεταβούν στον χώρο σας και θα σας παραδώσουν τα χαλιά ή τις μοκέτες σας απαλλαγμένα από κάθε είδους βρωμιά, φρέσκα και πεντακάθαρα. 

 

                 

   
 
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας
και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας ενημερώσει άμεσα, υπεύθυνα και σωστά σε οποιαδήποτε απορία σας
 
 
Τιμοκατάλογος 
• Καθαρισμός και επιστροφή μοκετών και χαλιών μηχανής 3,30 €/m2
• Καθαρισμός και επιστροφή χειροποίητων χαλιών 4,90 €/m2
• Καθαρισμός και φύλαξη μοκετών και χαλιών 3,90 €/m2
• Καθαρισμός και φύλαξη χειροποίητων χαλιών 4,90 €/m2
• Παραλαβή και παράδοση δωρεάν
• Μεταποίηση και επισκευή στο ρέλι δωρεάν
 
 
Τρόποι πληρωμής:
• Μετρητά
• Πιστωτική/χρεωστική κάρτα
• Προκαταβολή (όχι υποχρεωτική) μετά από συνεννόηση
• Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
 
 

 

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ