ΣΤΟΡΙΑ

  1. Αρχική
  2. ΣΚΙΑΣΗ
  3. ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΤΟΡΙΑ
ΣΤΟΡΙΑ ΣΚΙΑΣΗ

Περιγραφή

Τα οριζόντια στόρια είναι το δημοφιλέστερο σύστημα σκίασης που ταιριάζει παντού καθώς μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και στα πιο δύσκολα σημεία.

 

Η απλότητα και η υψηλή αισθητική είναι τα στοιχεία που θα διακρίνεις, αναλόγως του υλικού και του χρώματος που θα επιλέξεις.

 

Τα οριζόντια στόρια ξεχωρίζουν για την ευκολία τους στην εναλλαγή από την φωτεινότητα στην μερική συσκότιση και από την έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον στην ιδιωτικότητα του χώρου με μια απλή περιστροφή.

 

Εφαρμόζονται τόσο σε οικιακό όσο και επαγγελματικό χώρο και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την αντοχή, την κομψότητα, την καλαισθησία αλλά και ιδιότητά τους να εναρμονίζονται απόλυτα με οποιοδήποτε διακοσμητικό ύφος.

 

Οι εφαρμογές τους σταματούν μόνο εκεί που σταματά η φαντασία καθώς μπορούν τοποθετηθούν σε επαγγελματικούς χώρους, σε χωρίσματα γραφείων, στην οικεία και σε high-end projects όπως mega-yachts, διευθυντικά γραφεία κ.α.

 

Αποτύπωσε στον χώρο σου το προσωπικό σου στυλ επιλέγοντας οριζόντια στόρια με περσίδες ξύλου ή αλουμινίου που διατίθενται σε μεγάλη γκάμα ζεστών και ψυχρών χρωμάτων. 

  • Κωδικός Προϊόντος: STOR
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ετικέτες: ΣΤΟΡΙΑ, ΣΚΙΑΣΗ